Промоција на осветлувањето на Скопската чаршија

Промоцијата на новото улично осветлување во Старата скопска чаршија, која е закажана за вечерва (петок, 24.08.2012 година) во 20:00 часот пред објектот на Домот на занаетчии на Град Скопје.

На промоцијата на осветлувањето ќе присуствува и градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски, како и Министерот за култура Елизабета Канческа-Милевска.

You May Also Like