Во сабота сите во Зоолошка

Зоолошката градина Ве кани сите, во сабота (23 април 2011 година) во Едукативниот центар, со почеток во 12 часот, на изборот насловен како  „Мис и Мистер Велигденско јајце“ .

Бидете креативни и донесете свое велигденско јајце, со животински дезен.

You May Also Like