Прес во Мала станица, по повод Венециското биенале

Мала станица
Мала станица

НУ Националната галерија на Македонија и НУ Центар за култура „Марко Цепенков“ – Прилеп имаат чест да Ве поканат на прес конференција по повод македонското претставување на 54-то Интернационално уметничко биенале во Венеција, на кое ќе не претставуваат Колективот Зеро со проектот Досие шлепер“ и Жарко Башески со проектот „Прескок“.

Прес конференцијата ќе се одржи на 25 мај 2011 година (среда), во НУ Националната галерија на Македонија, објект Мултимедијален центар Мала станица во 12 часот.

You May Also Like