Промоција на книга за Спомен-куќа на Мајка Тереза

Во петок (27.05.2011 година) во 11.30 часот во просториите на НУ Спомен – куќа на Мајка Тереза, ќе биде одржана промоција на книга за Спомен-куќа на Мајка Тереза, во три јазични верзии: на македонски, албански и англиски јазик.

На присутните ќе им се обрати министерот за култура на Република Македонија, м-р Елизабета Канческа-Милевска.

You May Also Like