Предавање „Модерното на сцената“ во МСУ

Гете-институт Скопје во соработка со Македонскиот центар ИТИ вчерва (петок, 12 април) го организира предавањето „Модерното на сцената“…

Предавање:    „Модерното на сцена“

Датум: 12.04.2019

Час: 19:00 часот (времетрање 3 часа )

Место: Музеј на современа уметност

Предавањето на германскиот театарски сценограф Јан Папелбаум е вовед во дводневната работилница за современа театарска сценографија, која ќе се оддржи на 13 и 14 април 2019 од 10:00 до 19:00 часот.

Повеќе информации ќе најдете тука.

You May Also Like