Gramophonedzie и Blacksoul во Сектор 909

В сабота (22 септември, 2012 година) во летниот клуб Сектор 909 ќе гостуваатдиџеите Gramophonedzie и Blacksoul.

Marko Milicevic aka Gramophonedzie е MTV наградуваниот српски superstar диџеј кој доживеа глобален успех со својот хит, Why Don’tYou – jackin house трака во која е семплувана свинг класиката на Peggy Lee- Why Don’t You Do Right.

Во последните 12 месеци тој непрекинатопатува во низ целиот свет со своите диџеј настапи. Веќе има големадискографија, a негови траки и ремикси се издадени Gotta Keep Faith,Yazuka, Guest House, и неговата Disco Zoo.

Blacksoul e хрватски диџеј, продуцент, сопственик на издавачка куќа ирадио водител. Неговата музика е издавана на гигантски издавачки куќикако Strictly Rhythm, Cr2, Virgin/Positivа. Toj e сопственик наBlacksoul Music, house издавачка куќа со преку 40 изданија на светскии домашни артисти.

Како домашна поддршка ќе настапи скопскиот диџеј Flooder, а стартот на забавата e на полноќ.

You May Also Like