Gramophonedzie и Blacksoul во Сектор 909

В сабота (22 септември, 2012 година) во летниот клуб Сектор 909 ќе гостуваатдиџеите Gramophonedzie и Blacksoul. Marko Milicevic aka Gramophonedzie е MTV наградуваниот српски

Read more