Gramophonedzie и Blacksoul во Сектор 909

В сабота (22 септември, 2012 година) во летниот клуб Сектор 909 ќе гостуваатдиџеите Gramophonedzie и Blacksoul. Marko Milicevic aka Gramophonedzie е MTV наградуваниот српски

Read more

Christian Prommer со својот Drummlesson бенд во Сектор 909

Вечер (петок, 6 јули) на полноќ во клубот Сектор 909 настапува германскиот диџеј, продуцент и перкусионист Christian Prommer. Во Скопје тој доаѓа со тричлен

Read more