Се родија три сибирски тигарчиња во Зоо Скопје

Зоо Скопје со пријатни вести за сите нејзини посетители. Утринава околу 10 часот, во Зоолошката градина се родија три сибирски тигарчиња.


Возбудата кај сите вработени беше повеќе од видлива, а денес во Зоо Скопје можеше да се забележи и видното задоволство и меѓу посетителите.

Во периодот кој следи, подмладокот ќе биде подалеку од очите на јавноста, но cOoLTuRa.mk ексклузивно за вас ви дава едно кратко видео и неколку фотографии.

Уживајте! 😉

You May Also Like