„Здраво млади“ годинава со околу 5000 посетители

Годинашното издание на фестивалот на новата музика „Здраво млади 8“, е со двојно зголемена посетеност од претходните изданија. – Осмото издание на фестивалот на

Read more

„Здраво млади“ вечерва во МКЦ

„Палиндром“, Репетитор“, „Cigarettes after sex“ и Wooden Shjips се само некои од бендовите што ќе настапат вечер, на 8. фестивал „Здраво млади“ во Младинскиот

Read more

Фестивалот „Здраво млади“ со опција за „Другарски Билет“

Како и секоја година, така и оваа, фестивалот Здраво Млади нуди опција за набавка на „Другарски Билет“ (4+1 гратис), одлична понуда за „вашата екипа“.

Read more

Премиера на театарската претстава „Црнила ремикс“

Премиера на театарската претстава ЦРНИЛА РЕМИКС која ќе биде дел од годинешното издание на ЗДРАВО МЛАДИ, кое ќе се оддржи на 1 септември во

Read more

„Здраво Млади!“ трето издание

Третото издание на фестивалот „Здраво млади!“ годинава ќе се одржи на 17 мај во Младинскиот културен центар (МКЦ). На Здраво Млади настапуваат: Фестивалот ќе

Read more

Одбројување до „Здраво Млади!“

Третото издание на фестивалот „Здраво Млади!“ ќе се одржи на  17 мај во МКЦ.  Во најавата организаторите велат: „Здраво Млади повторно со пресна музика,

Read more