Фестивалот „Здраво млади“ со опција за „Другарски Билет“

Како и секоја година, така и оваа, фестивалот Здраво Млади нуди опција за набавка на „Другарски Билет“ (4+1 гратис), одлична понуда за „вашата екипа“.

На купени 4 билети добивате 1 гратис за другар/ка. „Другарскиот Билет“ е достапен САМО од 17-ти до 24-ти август и во строго одреден контингент (само 50 пакети) по цена од 2000 денари. Оваа понуда е достапна преку Билетарница на МКЦ и online преку MkTickets.

На 01.09.2018 ќе ги слушате/гледате:
Cigarettes After Sex (САД)
Wooden Shjips (САД)
Repetitor (Србија)
Camera (Германија)
Blanck Mass (Англија)
Flohio (Англија)
Palindrom (Македонија)
Eric Copeland (САД)
DJ Fitz (Р.Ирска)
Donplaya X Bon Praskiza (Македонија)
Druggy (Македонија)
Ogie x Petr (Македонија)
+ театарска претстава ЦРНИЛА РЕМИКС (Македонија)
изложба на фотографии на Stefan Heckel во Галерија…

You May Also Like