Годинашниот МОТ завршува со „Црнила ремикс“

Со премиера на „Црнила ремикс“ – хип-хоп претстава според мотиви на класичното драмско дело од Коле Чашуле, по идеја и режија на Јордан Симонов

Read more

Премиера на театарската претстава „Црнила ремикс“

Премиера на театарската претстава ЦРНИЛА РЕМИКС која ќе биде дел од годинешното издание на ЗДРАВО МЛАДИ, кое ќе се оддржи на 1 септември во

Read more