Концертна промоција на Четкар во Њујорк и нова веб-страница

На 30 Март, Сабота, Владимир Четкар ќе одржи концертна промоција на новиот студиски албум ‘Going Home‘ во Менхетен, Њујорк во популарниот музички клуб DROM.

Read more

Концерт на Владимир Четкар во Станица 26

На 23 Јануари (среда) во 21:30 часот Владимир Четкар ќе одржи концерт во Скопје, во Станица 26. Со овој концерт пред македонската публика Четкар

Read more

Концерт „Вино и Џез“ со Владимир Четкар оваа сабота во Охрид

Оваа сабота, 18 август, Владимир Четкар ќе го одржи традиционалниот концерт „Вино и Џез“ во Охрид, во Хотел Филип. Ова е четврта година по

Read more

Концерт на зајдисонце на Владимир Четкар во Охрид

На 20 Јули Владимир Четкар ќе настапи на плажата Бонанца во Охрид. Концертот ќе почне во 19:00 часот, а гледачите освен во музиката ќе

Read more