Концерт на Владимир Четкар во Станица 26

На 23 Јануари (среда) во 21:30 часот Владимир Четкар ќе одржи концерт во Скопје, во Станица 26.

Со овој концерт пред македонската публика Четкар за прв пат ќе се претстави со 10-то член состав наречен Владимир Четкар Џез Соул Фанк ансамбл.

Четкар на концертот ќе биде придружуван од Сара Николовска, Ана Костадиновска, Демир Кантуровски, Игор Величковски, Филип Стевановски, Гордан Спасовски, Ѓоле Максимовски, Ратко Даутовски и Виктор Филиповски.

You May Also Like