Изложба „Фауната од колекцијата на Националната галерија“ во Мала станица

Изложбата „Од поинаков дискурс – Фауната од колекцијата на Националната галерија“ ќе биде отворена во објектот Мала станица, во четврок 7 декември 2023, со почеток

Read more

Изложба „Мустаќлии“ во Националната галерија на Македонија

Во чест на месецот ноември, или во контекст на месецот на подигнување на свеста за машкото здравје и глобалната кампања на пуштање на мустаќи

Read more