Изложба „Фауната од колекцијата на Националната галерија“ во Мала станица

Изложбата „Од поинаков дискурс – Фауната од колекцијата на Националната галерија“ ќе биде отворена во објектот Мала станица, во четврок 7 декември 2023, со почеток

Read more