Јубилејна изложба на Миле Корубин во Чифте амам

Омаж посветен на Миле Корубин во рамките на програмата за одбележување на јубилејот – 75 години постоење на Националната галерија на Македонија. На 28

Read more

Промоција на монографијата посветена на животот и творештвото на Анета Светиева

Промоција на монографијата посветена на животот и творештвото на скулпторката Анета Светиева ќе се одржи овој петок (19 мај), во објектот Даут-пашин амам во

Read more