Самостојна изложба на Моника Ризовска

Младата уметница Моника Ризовска ја одржа и својата петта самостојна изложба насловена како „Vigorous“ во Концепт 37… Беа изложени над 40 слики со комбинирана техника од масло на платно

Read more