Петре Николоски со Infinity во Чифте амам

Националната галерија на Македонија во рамки на јубилејната програма по повод 70 години од постоењето, како завршна манифестација ја најавува изложбата на Петре Николоски

Read more

Отворен повик да бидете дел од проектот на уметникот Петре Николоски

Националната галерија на Македонија во рамки на овогодинешната програма ја организира изложбата на Петре Николоски насловена “БЕСКОНЕЧНОСТ“ (Infinity) која ќе се отвори на 27

Read more