Изложба на Иванчо Талевски во Чифте амам

Во објектот на Националната галерија на Македонија, во Чифте амам, во срцето на Чаршијата, ќе можете да го проследите мултимедијалниот изложбен проект на ликовниот

Read more

Концептот „Глува соба“ на Стојан Павлески во Чифте амам

Архитектот и ликовен уметник Стојан Павлески, со својата прва самостојна изложба, ќе се претстави со своето концептуално дело пред скопската публика на 17 септември

Read more

Петре Николоски со Infinity во Чифте амам

Националната галерија на Македонија во рамки на јубилејната програма по повод 70 години од постоењето, како завршна манифестација ја најавува изложбата на Петре Николоски

Read more