Игор Анѓелков: Кога културата е „последната дупка од свирката“, работата не е за смеење

„Киненова“ е млад филмски фестивал кој се обидува, и ми се чини, се’ повеќе наоѓа место под фестивалското сонце во нашата земја и меѓу

Read more

„Фото синтеза“ нов роман од Игор Анѓелков

Промоцијата на романот „Фото синтеза“ на Игор Анѓелков, ќе се одржи утре ( 6 април 2013, сабота) точно напладне во книжарницата “ИЛИ-ИЛИ”. Се работи

Read more

Крај-пат на Игор Анѓелков во издание на Или-Или

Писателот Игор Анѓелков го издаде својот роман – првенец, насловен „Крај – пат“, во издание на издавачката куќа Или – Или, која оваа година

Read more