„Фото синтеза“ нов роман од Игор Анѓелков

Промоцијата на романот „Фото синтеза“ на Игор Анѓелков, ќе се одржи утре ( 6 април 2013, сабота) точно напладне во книжарницата “ИЛИ-ИЛИ”. Се работи

Read more