Изложба на џиновски метални скулптури од Андреј Миневски

Миневски работи скулптура од различни видови материјали, но во металот го гледа сопствениот уметнички израз и креативност. На 15 декември во населбата Методија Андонов

Read more

Силви бенд со „Коштана“ во Автокоманда

Во рамките на културно лето Гази Баба 2011, на 29.07.2011 година (петок) на плоштадот во Автокоманда, со почеток во 21:00 часот, ќе се одржи

Read more

Хортикултурно разубавена Гази Баба

Со завршна промоција и доделување на наградите за најубаво уредените зелени површини заврши проектот „Цвеќето и зеленилото во нашата општина“ кој во изминативе два

Read more