Хортикултурно разубавена Гази Баба

Со завршна промоција и доделување на наградите за најубаво уредените зелени површини заврши проектот „Цвеќето и зеленилото во нашата општина“ кој во изминативе два месеци го имплементираше Општина Гази Баба во соработка со организација на жени на Општина Гази Баба.

Наградите ги додели Градоначалникот на Општина Гази Баба, Тони Трајковски и тоа на:

– Наубаво уреден двор – семејство Петровски, Јурумлери
– Најубаво уреден балкон – семејтво Петрушевски, Црешево
– Најубаво уредено блоковско зеленило – куќен совет на ул. „Благоја Стефковски“ 99 – Хиподром
– Најубаво уредено зеленило пред деловен или јавен објект – „Кентаур импекс“

 

You May Also Like