„Паралелни светови“ изложба на фотографии на Денис Јагџи

Изложба на фотографии „Паралелни светови“ на Денис Јагџи во објектот Сули ан, во галеријата „Драгутин Аврамовски – Гуте“, во Старата скопска чаршија, на 19

Read more

„Портрет на градот” – изложба на фотографии на Денис Јагџи

„Портрет на градот” изложба на фотографии на авторот Денис Јагџи на 19 јуни, во 20 часот во Националната галерија на Македонија, објект МАЛА СТАНИЦА.

Read more