„Паралелни светови“ изложба на фотографии на Денис Јагџи

Изложба на фотографии „Паралелни светови“ на Денис Јагџи во објектот Сули ан, во галеријата „Драгутин Аврамовски – Гуте“, во Старата скопска чаршија, на 19

Read more