„Паралелни светови“ изложба на фотографии на Денис Јагџи

Изложба на фотографии „Паралелни светови“ на Денис Јагџи во објектот Сули ан, во галеријата „Драгутин Аврамовски – Гуте“, во Старата скопска чаршија, на 19

Read more

Триото „Џентлмен“ на „Скопско лето“

Триото „Џентлмен“ вечерва (петок, 27 јули) од 21 часот на Факултет за ликовни уметности – Сули ан во рамки на „Скопско лето“ ќе одржи

Read more

Десет филмови на програмата Кафе-кино на годинешното „Скопско лето“

Кафе-киното на „Скопско лето“, кое вчеравечер почна со филмот „Смртта на Сталин“, ќе продолжи се до 21 јули со проекции од 21 часот во

Read more

Отворање на годинашното Кафе – кино на „Скопско лето 2018“

Со проекцијата на филмот „Смртта на Сталин“ вечерва (12 јули) во 21 часот, на Факултетот за ликовни уметности – „Сули ан“ ќе биде отворено

Read more

Гоце Стевковски септет вечерва во Сули-ан

Вечерва (петок, 5 јули) во Сули-ан во 21:30 часот, а во рамките на „Скопско лето“, септетот на тапанарот Стевковски ќе го свири својот нов

Read more