Обновена фасадата на куќата на Бектешовци во Прилеп

Куќата на Бектешовци, која е изградена во 1923 година и има културно и историско значење, во изминатиот период беше целосно реставрирана во рамките на

Read more

Реконструкција на фасада на уште еден објект во центарот на Скопје

Градот Скопје денеска (среда, 06.03.2012 година) започна со обемниот проект за реконструкција на фасадата на дел од објектот на улицата 11 Октомври број 2,

Read more

МКЦ се реконструира

Започна големата реконструкција на Младинскиот културен центар во Скопје, и се очекува реновирањето да заврши најдоцна до први септември годинава. Во наредниве шест месеци

Read more