Завршен годишен концерт на музичкото рок училиште Ентерпрајз

Ентерпрајз, единственото рок музичко училиште во Македонија, ве поканува на концерт, кој полека но сигурно, преоѓа вотрадиција. Вечерва, (петок, 10 јуни 2011) со почеток

Read more

Наследник и расклопувач на уметничката традиција

Пикасо е еден од најхрабрите иноватори во модерната уметност во почетокот на 20 век. Пикасо имаше многу конкретна основа во Сезан кој сликарски ги

Read more