“Hell race 402” во Скопје, низ слика

Изминатата недела паркингот пред Спортскиот центар „Борис Трајковски“  беше домаќин на љубителите на тјунирани автомобили. На осмиот годишен собир, наречен „hell race 402“, беа

Read more

Генијална реклама за новиот Subaru Forester

Рекламите за автомобили од секогаш се труделе со креативност да привлечат нови купувачи. Канадската идеја за промовирање на најновиот модел на јапонскиот  Subaru Forester,

Read more