“Hell race 402” во Скопје, низ слика

Изминатата недела паркингот пред Спортскиот центар „Борис Трајковски“  беше домаќин на љубителите на тјунирани автомобили. На осмиот годишен собир, наречен „hell race 402“, беа

Read more