Генијална реклама за новиот Subaru Forester

Рекламите за автомобили од секогаш се труделе со креативност да привлечат нови купувачи. Канадската идеја за промовирање на најновиот модел на јапонскиот  Subaru Forester, отиде чекор понапред.

Канаѓаните направија реклама во која наместо секси манекенки или познати јавни лица, употребија сумо борачи. Сами заклучете што сака авторот да каже. Новото Subaru е снажно, масивно, сигурно и едноставно, со него нема играње мајтап! 😉You May Also Like