Заврши ликовната колонија „Михајлово“

Во петокот (29 август 2014) со неофицијална изложба на настанатите дела заврши Меѓународната ликовна колонија “Михајлово 2014“. Колонијата, чии почетоци датираат од 1996 година,

Read more