Изложба „Покриени жени“ во Галерија 7

„Покриени жени“ е насловот на првата самостојна изложба на авторката Сумеја Барди, која вечерва (сабота, 30 јуни) во 20 часот ќе биде отворена во

Read more

Презентација „Кој се плаши од големата, лоша криза?“

Во Галерија 7, на 5 април, 2011 година, во 20:00 часот, ќе се одржи проекција на кратки филмови произлезени од работилницата „Кој се плаши

Read more