„Разубавете ја Зоолошката“ овој викенд

Волонтерите во Зоолошката градина – Скопје, викендов (9 јули – 10 јули 2011 година) со почеток од 11:00 часот до 16:00 часот, ќе биде

Read more

Присуствувајте на акцијата „Разубавете ја Зоолошката“

Волонтерите во Зоолошката градина – Скопје, овој викенд (9 јули – 10 јули 2011 година) со почеток од 11:00 часот, па се до 16:00

Read more

Скопската Зоолошка градина бара волонтери

Ви го презентираме во целост соопштението на ЈУ Зоолошка градина – Скопје , кое сметаме дека кај добар дел од вас ќе побуди интерес.

Read more