Пуштена нова ролерско – велосипедска патека

Градоначалникот на Скопје, Коце Трајановски, на општината Гази Баба, Тони Трајковски и директорот на ЈП „Улици и патишта“, Синиша Ивановски, денеска (вторник, 05 јуни

Read more

Отворена градската плажа „Камен мост“

Вчера и официјално се отвори за посетителите Градската плажа „Камени мост“, на левата страна од кејот на реката Вардар, на просторот меѓу мостот „Гоце

Read more

Осветлен нов дел од кејот на Вардар

Град Скопје деновиве постави улично осветлување на неосветлениот дел на Кејот на реката Вардар, на потегот од Транспортен центар до рибарската куќичка. На делницата

Read more