Во Скопје одржана дебата за велосипедите

Како дел од проектот „Интелигентни алатки за креирање политики“ – ФУПОЛ, отворена е дебата на тема „Користење на велосипедот како рекреативно и превозно средство

Read more

Пуштена нова ролерско – велосипедска патека

Градоначалникот на Скопје, Коце Трајановски, на општината Гази Баба, Тони Трајковски и директорот на ЈП „Улици и патишта“, Синиша Ивановски, денеска (вторник, 05 јуни

Read more

Започна сезоната на изнајмување велосипеди

Проектот „Скопје изнајми велосипед“ почнувајќи од вчера, повторно во функција. Со мотото „Остави го автомобилот, вози велосипед“, скопјани и годинава ќе можат да изнајмуваат

Read more