Групата Ван Гог добитник на “2014 MTV Europe Music Awards”

Со добивањето на ова признание “Van Gogh” ја продолжува трката за освојување на уште една награда – “MTV Worldwide Act”.

Групата “Van Gogh” е добитник на годинашната престижна “2014 MTV Europe Music Awards” во категорија најдобар регионален изведувач.

Со добивањето на ова признание “Van Gogh” ја продолжува трката за освојување на уште една награда – “MTV Worldwide Act” гласањето е во тек на линкот.

Доделувањето на оваа награда ќе се изврши на 9 ноември на церемонијата која ќе се одржи во двораната “The Hydro” во Глазгов.

You May Also Like