„Ако се предадеш на друг“ од Ристе Тевдоски со видео запис

Ристе Тевдоски со нов спот, во продукција на План Б, за песната „Ако се предадеш на друг“.

Read more

„Слатка забава“ на СПУКМ во Б2

Утре вечер (среда, 22 декември 2010) Студентскиот парламент на „Универзитетот Свети Кирил и Методиј“ , ќе организира голема хуманитарна забава во дискотеката Б2. Сите

Read more