„Слатка забава“ на СПУКМ во Б2

Утре вечер (среда, 22 декември 2010) Студентскиот парламент на „Универзитетот Свети Кирил и Методиј“ , ќе организира голема хуманитарна забава во дискотеката Б2. Сите

Read more