Студирајте етнологија и антропологија

Институтот за етнологија и антропологија, при Природно – математичкиот факултет, кој е дел од Универзитетот Свети Кирил и Методиј, започна со промоција на својата

Read more

Модна треска во Битола

По четврти пат – пет дена моден маратон во градот на конзулите. Со свои колекции ќе се претстават

Read more