Се чистат езерата во скопската Зоолошка градина

Во Зоолошка градина, започна вториот дел од операцијата „Чисти езера“.

Од утринава, екипи на „Улици и патишта” и „Водовод и канализација”, заедно со вработените во Зоо Скопје интензивно работат на чистење на езерото кое не беше исчистено подолг период.

  • Замерките на скопјани беа за езерата и навистина се во право. Чекавме да се подобрат временските услови и веднаш реагиравме. Се надевам во скоро време ќе имаме чисти езера” – изјави директорот Галетановски.

You May Also Like