Предавање на Братислав Станковиќ во МАНУ

Во вторник (29 јануари, 2013) во Македонската акдемија на науките и уметностите во 12:00 часот, предавање ќе одржи проф. д-р Братислав Станковиќ на тема ARABIDOPSIS Ракетна наука.

Проф. д-р Братислав Станковиќ е проректор на Универзитетот за информатички науки и технологии „Св. Апостол Павле“ во Охрид и државен советник за наука и технологија.

Воведната реч е на акад. Глигор Јовановски, секретар на Одделението за природно-математички и биотехнички науки.

You May Also Like