Александар комплетен (фото)

Вака ќе изгледа Aлександар кога ќе биде составен на плоштадот Македонија. Фотографиите се направени во Италија пред самата леарница, пред споменикoт да биде поделен и подготвен за транспорт. Ова се фотографиите кои од денес кружат по социјалните мрежи. Погледнете.

 

 

You May Also Like