Отворањето на музејската поставка „Македонија меѓу двете светски војни 1918-1940“

Денеска во 12 часот, во Музејот на Македонија ќе се обрати државниот секретар во Министерството за култура на Република Македонија Дарко Стефановски,  на отворањето на постојаната музејска поставка „Македонија меѓу двете светски војни 1918-1940“.

You May Also Like