Започнува Астерфест во Струмица

Министерот за култура Елизабета Канческа – Милевска, денеска (петок, 27 мај 2011 година), во 19:30 часот, во НУ Центар за култура „Антон Панов“ во Струмица, ќе се обрати на свеченото отворање на седмото издание на меѓународниот филмски фестивал „Астерфест“, кој ќе се одржува до 31 мај во Струмица.

You May Also Like