Ед Ширан се оженил тајно со неговата љубов од детството

Ед Ширан, на тајна свеченост, се оженил со својата љубов од детството, Шери Сиборн, објави британски „Сан“.

Венчавката на Ширан (28) се случила, наводно, непосредно пред Божик.

  • Ед се ожени само неколку дена пред Божик. И, беше доста тивко. Само најблиските школски пријатели на Ед, семејствата и свештеник. Имаше 40 луѓе, без Тејлор Свифт, издавачки куќи, членови на кралското семејство или славни пријатели. Сакаше тоа да биде нешто само за нив, една мала зимска свадба,
    изјави неименуван извор за таблоидот

You May Also Like