Репертоар на Велешкиот театар 5 до10 ноември

Неделен репертоар на велешкиот театар “Јордан Хаџи Константинов – Џинот” 5-10 ноември 2018…

· Понеделник, 05.11, ЗЛАТНАТА РИПКА – претстава за деца, 12 часот

· Вторник, 06.11, ШУМАТА НА МОЕТО ДРВО, 20 часот

· Среда, 07.11, ЗЛАТНАТА РИПКА – претстава за деца
ВДОВИЦАТА СЕ МАЖИ, Гостување во Гевгелија, 20 часот

· Четврток, 08.11, ЗЛАТНАТА РИПКА – претстава за деца

· Петок, 09.11, ШУМАТА НА МОЕТО ДРВО, Настап на театарскиот фестивал „Тома Карагиу” во Плоиеште, Романија

· Сабота, 10.11, ЕЛЕШНИК, 20 часот

Билети во продажба на билетарницата на театарот.
Театарот го задржува правото за промена на репертоарот.

You May Also Like