Изложба „Миниартура“ во НЛБ Галерија

Изложбата „Миниартура“  во организација на ДЛУМ вечерва, во НЛБ Галерија…

Друштвото на ликовни уметници на Македонија во соработка со Друштвото на ликовни уметници, применети уметници и дизајнери на Србија, ќе го отворат првото меѓународно издание на изложбата „МиниАРТура” која што ќе се одржи на 04.10.2018 година (четврток) во Галеријата на НЛБ Банка во Скопје, со почеток во 20 часот.

You May Also Like