МиниАРТура на ДЛУМ во галеријата ART HUB

Отворена е изложбата на МиниАРТура на ДЛУМ (Друштвото на ликовни уметници на Македонија) која побликата ќе може да ја проследи следните 10 дена. Посетете

Read more

Изложба „Миниартура“ во НЛБ Галерија

Изложбата „Миниартура“  во организација на ДЛУМ вечерва, во НЛБ Галерија… Друштвото на ликовни уметници на Македонија во соработка со Друштвото на ликовни уметници, применети

Read more